Om FPD

Med lång erfarenhet och kompetens inom elektronikindustrin kan vi garantera bästa möjliga service för varje uppgift. Eftersom varje projekt är unikt ger vi er fördelen av unika lösningar som passar era specifika behov och krav.

Vi kan erbjuda detta genom vårt stora nätverk av högkvalitativa leverantörer av värdefull mångfald, uppbyggt genom vår aktivt verksamma historia i vår speciella bransch sedan tidigt 1980-tal.

Oavsett om ditt projekt omfattar en separat komponent eller mer av ett komplett system, erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar för just era specifika behov.

Vi vet vikten av absolut diskretion och professionalism genom en långvarigt samarbete och förtroende med våra uppdragsgivare. Vi värdesätter högt det förtroende vi erhållit och är djupt tacksamma för den uppskattning vi har erhållit i våra samarbeten under alla år och ser fram emot en ljus framtid med många nya spännande projekt.

För att säkerställa bästa möjliga konkurrenskraft med högsta produktkvalitet, kortaste leveranstid och lägsta pris per enhet, levereras alla våra produkter med specialförsäkrad frakt, direkt från våra tillverkare till er utan dyra mellanhänder.

Med tacksamt förtroende av elektronikindustrin, sedan 1983.

Anders Swedin